Manifestacija Sremska Kobasicijada

Sremska kobasicijada održava se svake godine, drugog vikenda u februaru, u okviru koje se održava takmičenje odnosno javno ocenjivanje suvih fermentisanih kobasica.


Šid se nalazi u Sremu (to je oblast u Vojvodini po kojoj je ova manifestacija i dobila ime). Nalazi se na obroncima Fruške Gore, prvog i najstarijeg Nacionalnog parka u Srbiji.

Program manifestacije

Program kobasicijade
Program kobasicijade

Manifestacija Kobasicijaca Šid

Poštovani ljubitelji gastronomije, obaveštavamo vas da se, u subotu 10.februara 2024. godine održava i gastronomska manifestacija ŠIDSKA KOBASICIJADA.


Čekamo vas na veselom druženju, uz zanimljiv program i raznovrsnu ponudu, na dobro poznatoj adresi Sportska hala u Šidu.


Pozivamo Vas da uzmete učešće u takmičarskom i izlagačkom delu. Takmičarski deo obuhvatiće izradu najbolje kobasice, brzo jedenje kobasice, takmičenja u najboljoj suvoj fermentisanoj kobasici, brzo ispijanje piva,kao i pokazne vežbe brze obrade mesa.


Takmičarski deo obuhvatiće izradu najbolje kobasice, brzo jedenje kobasice, takmičenja u najboljoj suvoj fermentisanoj kobasici, brzo ispijanja piva kao i pokazne vezbe brze obrade mesa.


Prijave na telefone +381 63 556 180 i +381 22 712 854.

Kontakt

Lokacija