Green Heart Fest je muzički festival koji je prvi put održan u Sokobanji jula 2016. godine. Veliki broj posetilaca u prethodnim godinama, uživao je uz odlične svirke najboljih rok bendova sa ovih prostora, na glavnom stejdžu u centru Sokobanje, a ljubitelji elektro i house muzike đuskali su uz najbolje domaće di-džejeve na bini u gradskom parku.


U 2022. godini organizatori spremaju zanimljiv muzički program, sa brojnim poznatim imenima iz sveta rok, haus i tehno muzike. Planirano je podizanje kvaliteta programa festivala na viši nivo, kroz uvođenje novih sadržaja i angažovanje atraktivnih izvođača, koji će nastupati na dve bine u novoizgrađenom multimedijalnom kompleksu letnje pozornice Vrelo.


Velika scena omogućava organizovanje kompleksnih scenskih događaja i pruža odlične uslove za nastupe renomiranih izvođača, koji imaju složene zahteve prilikom organizacije nastupa, u pogledu bine i prateće opreme, rasvete i ozvučenja.


Mala scena je veoma pogodna za manje scenske događaje i izvođače koji nemaju velike zahteve u smislu prostora i opreme, a to su di-džejevi koji nastupaju svake godine na Green Heart Festu, i imaju svoju ciljnu grupu (tinejdžeri i studenti).


U toku festivala održavaju se i prateći događaji kao što su sajam kraft piva, revijalne utakmice, nastupi demo bendova i drugi događaji.

Program Manifestacije

  • Četvrtak 26.08 - Lexington, Zemlja Gruva, Psihomodopop
  • Petak 27.08 - Bajaga i Instruktori, Angellina, Ognjen Jovanov
  • Subota 28.08 - Milica Todorović, Tara, Anna Lazarević

Kontakt

Lokacija