Među svim nedeljama u godini ima jedna posebna. To je dan kada ceo naš grad postaje jedna velika porodica. Kad Bečejci slave duh svog grada i dele ga sa prijateljima koje su ugostili na nedeljnom ručku u Goranskom parku. To je dan kada je čuveni Gastrofest.


Ova manifestacija je praznik dobrog, autentičnog ukusa, domaćinske energije, ljudske topline i raznolikosti naše gastronomije.


Naša šarolika ravnica je širom sveta čuvena po svom kultu prema nedelji. Za nas je to specijalni dan kad se vratimo u maminu kuću da ponovo doživimo ukus detinjstva, da usrećimo naše uši muzikom horskog zveckanja kašika po tanjirima, da goste iz daleka učimo šta je rinflajš i kako se uživa u štrudli s makom; kako je baš tu, sa svojima, najtoplije mesto na svetu.

Atmosfera na manifestaciji, izvor Gastro Fest Bečej
Atmosfera na manifestaciji, izvor Gastro Fest Bečej

Želimo da posetiocima damo priliku da na licu mesta nauče tajne kulinarstva od najboljih majstora dok uživaju u kvalitetno provedenom vremenu. Na jednodnevnim masterclass-ovima učesnici radionica moći će da nauče kako da savršeno spreme: testo za picu, roštilj meso, langoš, ribu i dr.

Program manifestacije

  • Fine-dining zona
  • Gastro radionice
  • Pijaca malih proizvođača
  • Ostrvo osmeha
  • Promocija lokalnih restorana

Kontakt

Lokacija