Prelep ambijent u prirodi, Tamburaši, Više od 30 izlagača, Raznovrsna ponuda hrane i pića, Celodnevni dečiji kutak i razni porodični programi!


Naša šarolika ravnica je širom sveta čuvena po svom kultu prema nedelji. Za nas je to specijalni dan kad se vratimo u maminu kuću da ponovo doživimo ukus detinjstva, da usrećimo naše uši muzikom horskog zveckanja kašika po tanjirima, da goste iz daleka učimo šta je rinflajš i kako se uživa u štrudli s makom; kako je baš tu, sa svojima, najtoplije mesto na svetu.


Među svim nedeljama u godini ima jedna posebna.To je dan kad nam ceo grad postaje porodica.To je momenat kad ponovo srčemo supu sa drugarima iz vrtića. Kad bečejci slave duh svog grada i dele ga sa prijateljima koje su ugostili. To je dan kad je čuveni Gastro Fest.


Dragi prijatelji, željno Vas iščekujemo 26.09 ( nedelja) u Goranskom parku. Svi ste dobrodošli, sa svim svojim različitostima, da svako nabere svoj buket vrhunskih ukusa i upakuje ga u dobro raspoloženje, nova poznanstva, lepe uspomene i duh naše zajednice.

Program manifestacije

Program manifestacije
Program manifestacije

Kontakt

Lokacija