Tradicionalna gradska manifestacija i jedan od omiljenih festivala u Srbiji, Belgrade Beer Fest, ove godine će u novom formatu i sa brojnim inovacijama biti održan na Ušću.


Devetnaesto izdanje Beer Festa obeležiće jubilej - 300 godina pivarstva u Srbiji, dok će tokom četiri dana festival na dve bine ugostiti više od 50 izvođača, među kojima su australijska zvezda Tommy Emanuel, muzička senzacija Konstrakta, britanski miljenici domaće publike Kosheen, legendarni Bajaga i Instruktori, rok ikone Van Gogh, regionalne zvezde Massimo Savić, Hladno pivo, Nipplepeople, Psihomodo Pop, te Love Hunters, E-play, DLM, Queen Real Tribute i brojni drugi.

Program festivala
Program festivala

Ove godine na festivalu biće proslavljeno 300 godina pivarstva u Srbiji, te će na festivalu biti prisutno 300 različitih brendova piva. Ljubitelje napitka od hmelja obradovaće Beer Market, na kojem će posetioci moći da kupe veliki broj svetskih brendova koji su retko dostupni na našim prostorima.


Publiku u "Cloud" zoni očekuje vrlo atraktivan program, između ostalog susreti motociklista sa izložbom craft motora i čuvenim "zidom smrti", Silent Disco bina, selfi muzej sa velikim brojem atraktivnih selfi pozicija, luna park sa brojnim atraktivnim vožnjama na jednom mestu i mnogi drugi sadržaji. Očekuje se da veliki hit na Beer Festu budu i panoramski baloni sa korpom, za nezaboravnu vožnju i spektakularni pogled na Beograd.

Program festivala

Više možete videti na ovom linku.

Kontakt

Lokacija